Skip to main content

ARENA - Onderwijs

Service design toegepast in het onderwijs

Over de 5e editie

Nieuwe technologieën, een voortdurend veranderende levensstijl en nieuwe banen en vakgebieden stellen het onderwijs voor grote uitdagingen. Oude onderwijsmethoden en -vaardigheden worden uitgedaagd in een maatschappij waar personalisering, samenwerking, informatie en e-learning de overhand nemen. Professionals moeten zich opnieuw scholen en scholen hebben nieuwe tools en oplossingen nodig om te kunnen innoveren en deze veranderingen beheersbaar te maken. Hoe kan Service Design het onderwijs helpen met deze uitdagingen om te gaan en mensen inspireren om problemen op een creatieve manier op te lossen?

 • Wanneer

  Dinsdag 13 maart 2018, 18:00h

 • Waar

  Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Ghent

 • Taal

  Engels

 • Prijs

  Gratis! Maar registratie is nodig.

`

De sprekers

Deze twee sprekers zullen hun expertise in de arena brengen en ons publiek inspireren met hun inzichten en perspectieven.

Mark Willems & David Morgan GO! & Knight Moves

Samen met GO! en in nauwe samenwerking met 3 middelbare scholen is Knight Moves de uitdaging aangegaan om het onderwijs aan te passen aan de grote industriële en maatschappelijke uitdagingen van de toekomst. Mark en David zullen spreken over IXZO!

Rebecca Grodner Institute of Play

Rebecca Grodner past design thinking al jaren toe in haar klas in New York. Ze werkt nauw samen met het Institute of Play met een missie om leraren over de hele wereld te helpen ontwerpvaardigheden toe te passen.

Agenda

18:00
Welkom Marketplace, dinner & drinks
19:30
Mark Willems & David Morgan GO! & Knight Moves
20:00
Rebecca Grodner Institute of Play
20:30
Round Table Sessie Debat
21:00
The Final Act Networking

Met bijzondere dank aan onze partner

Deze editie gemist?

Call To Action


Geen zorgen! Je kan enkele foto's van de avond nog eens bekijken. Veel plezier!