Skip to main content

We wonnen een Henry van de Velde Award!

Gepubliceerd op 14 nov, 2019

Collaborative award

Er bestaat geen betere prijs om te winnen dan de ‘collaborative award’!
Het geweldige teamwerk samen met het Gemeenschapsonderwijs!, alle leerkrachten, leerlingen wordt beloond. Deze award winnen betekent daarom veel voor ons.

De Henry van de Velde Awards zijn de grootste designprijzen in België. Flanders DC reikt deze designprijzen uit om goed design in al zijn vormen te eren.

Een paar jaar geleden gingen we de uitdaging aan waarin we samen de toekomst van het onderwijs zouden vormgeven. Dat resulteerde in een innovatief platform dat studentgericht onderwijs faciliteert.

Laptop staat open op bureau en heeft het innovatief onderwijsplatform IXZO! open staan.

Co-creatieproces

Echte samenwerking betekent voor ons dat we rekening houden met de inbreng van alle betrokkenen. Dat betekent iedereen rond de tafel brengen en samen co-creëren met docenten, studenten, beleidsmakers, ontwerpers, onderwijsdeskundigen, ontwikkelaars, etc. Van begin tot eind!

Co-creatieproces tijdens iedere fase in het project van idee tot concept tot piloot met leerlingen, leerkrachten, ouders en pedagogisch adviseurs.

Call To Action

Naast de Collaborative award wonnen we ook een digitale product award samen met Leap Forward voor onze samenwerking op de woningpas!