Skip to main content

ARENA - Inclusieve digitale transformatie

Bouwen aan een hoopvolle digitale toekomst

Over de 9e editie

De COVID-19-crisis bracht aan het licht hoeveel mensen worden uitgesloten van online connecteren, werken en leren. Organisaties staan allemaal voor dezelfde uitdagingen die gepaard gaan met de wens om volledig digitaal te zijn zonder iemand uit te sluiten. Hoe kunnen we toewerken naar een meer inclusieve en hoopvolle digitale toekomst zonder onverwachte gevolgen die uitsluiting versterken? En hoe kan human-centered design een rol spelen in deze transformatie?

 • Wanneer

  Woensdag 26 oktober 2022, 18:00h

 • Waar

  Au bassin
  Baksteenkaai 74
  1000 Brussel

 • Taal

  Engels

 • Prijs

  Gratis! Maar registreren is verplicht

Bekijk foto's
`

De sprekers

Deze twee sprekers zullen hun expertise in de arena brengen en ons publiek inspireren met hun inzichten en perspectieven.

Diane Pochard Digital Transformation Lead, Department of Health and Social Care

Diane heeft bijna 15 jaar ervaring met het leiden van digitale initiatieven en transformatieprogramma's in de publieke en private sector. Ze is een expert in digitale transformatie en organisatorische wendbaarheid.

Bram Vromans Digital Director, IKEA

Bram heeft verschillende transformatieprogramma's geleid en is actief geweest in het optimaliseren van klantprocessen en het implementeren van digitale roadmaps in de telecom-, energie- en retailsector.

The Marketplace

Deze handelaars zullen inspirerende projecten en praktijkvoorbeelden naar de Marketplace brengen, om u het thema van de avond te laten zien, ontdekken en ervaren.

Agenda

18:00
Welkom Marketplace & drinks en diner
19:30
Diane Pochard Department of Health & Social Care (GOV.UK)
20:00
Bram Vromans IKEA Belgium
20:30
Round Table Sessie Debat
21:00
The Final Act Networking

Wat is ARENA?

ARENA is een gratis conferentie van één avond voor professionals. Twee keer per jaar nodigen we twee inspirerende sprekers uit om een actuele uitdaging waar service design een rol kan spelen vanuit een andere invalshoek te benaderen. Tijdens onze vorige edities kwamen onderwerpen aan bod zoals toegankelijkheid, de toekomst van werk, mensgerichte organisaties, onderwijs,...

Daarnaast brengt een selectie van partners hun projecten naar de Marketplace, een plek waar je de kans krijgt om verschillende opkomende initiatieven die deze uitdaging aanpakken te zien, te verkennen en te ervaren.

Inspirerende avonden vol verwondering en actie, met trots gebracht door Knight Moves.

Vragen? Contacteer onze knights maria@knightmoves.be of yalenka@knightmoves.be.

Met bijzondere dank aan onze partners

 • Hyperion logo

Heb je deze editie gemist?

Call To Action

Geen zorgen! Hier vind je enkele foto's van de avond terug.